1. Huis
  2. De app updaten (Ik lees op een computer)

De app updaten (Ik lees op een computer)

Als u een Apple iPhone of tablet hebt (iOS)

• Op je smart device: open de Appstore
  • Open de App Store en tik op Vandaag onderaan het scherm.
  • Tik bovenaan het scherm op je profielpictogram.
  • Scroll naar beneden om huidige updates te bekijken. Tik op bijwerken naast een app om alleen die app bij te werken of tik op Alles bijwerken

Als je een ander smart device hebt (android)

• Op je smart device: open de Google Playstore
  • Tik in het startscherm van de Play Store op het menupictogram Menupictogram (linksboven)
  • Tik op Mijn apps & games Mijn apps en games icoon.
  • Tik op ‘update geïnstalleerde apps’ of tik Update All om alle apps bij te werken.
  • tik op Accepteren om door te gaan met de app-update

De moveUP app wordt niet weergegeven in de lijst ‘update’?

Het beste is om dit geval de app van uw smartdevice te verwijderen en de app opnieuw te installeren.