1. Huis
  2. Hulp nodig?
  3. Hoe weet ik welke Android-versie op mijn apparaat geïnsatalleerd is?

Hoe weet ik welke Android-versie op mijn apparaat geïnsatalleerd is?

• Open de homepagina met de volledige lijst van apps die op uw telefoon of tablet zijn geïnstalleerd. De homepagina kan je bijna altijd bereiken door op een knop in het midden, aan de onderkant van je startscherm te drukken.
  • Blader door de lijst met geïnstalleerde apps en zoek naar een app met de naam ‘Instellingen’. Tik op het pictogram ‘Instellingen’ om deze te openen.
  • Scroll naar beneden op het scherm Instellingen en zoek naar een optie ‘Over telefoon’, ‘Over tablet’ of ‘Systeem’.
  • Zoek op het resulterende scherm naar ‘Android-versie’ om de versie van Android te vinden die op uw apparaat is geïnstalleerd