1. Huis
  2. App bijwerken (ik lees dit op een smart device)

App bijwerken (ik lees dit op een smart device)

Stap 1: Ga naar de “store” om de nieuwste versie te downloaden

Klik op één van de onderstaande knoppen om naar de “store” van uw toestel te gaan.

Stap 2: Klik op ‘Bijwerken’

Stap 3: Je smart device herstarten

Start je smart device opnieuw op Druk een paar seconden op de aan/uit knop van uw apparaat. Op sommige apparaten moet je een paar seconden op de aan/uit knop + de volume-luider-knop tesamen drukken

Wanneer u uw moveUP-app opent nadat u opnieuw bent opgestart, zit u automatisch in de nieuwste versie.