1. Huis
  2. Activiteitsmeter
  3. Hoe de activiteitsmeter met de moveUP app koppelen?

Hoe de activiteitsmeter met de moveUP app koppelen?

Het koppelen van de activiteitsmeter aan de moveUP-app is essentieel voor uw revalidatie. De koppeling hoeft maar één keer te gebeuren, aan het begin van uw revalidatie.

Houd er rekening mee dat voordat u de activiteitsmeter kan koppelen, u de moveUP-app al op uw telefoon of tablet moet hebben geïnstalleerd. Raadpleeg de e-mail die u onlangs van ons hebt ontvangen met de titel ‘Installatie van moveUP’ voor gedetailleerde instructies over het installeren van de moveUP-app op uw apparaten.

Om de activiteitsmeter op uw telefoon te kunnen aansluiten, controleert u best of de Bluetooth-functie ‘aan’ is op uw apparaat. Om Bluetooth te activeren, ga je naar ‘instellingen’ en selecteer je ‘Bluetooth’. Zet de Bluetooth-functie indien nodig aan.
This image has an empty alt attribute; its file name is bleutooth-symbol.png

Voor u de activiteitsmeter met de app kan gebruiken, dient u deze éénmalig te koppelen. Als u een lege grafiek onder uw stappen ziet, moet u uw activiteitsmeter nog koppelen met de app. Na het koppelen worden uw stappen in deze grafiek weergegeven.

Om uw activiteitsmeter te koppelen, klikt u op het menu linksboven in uw scherm.

Kies “Activiteitsmeter” uit de menulijst.

Kies de optie onderaan “Ik heb een moveUP activiteitsmeter zonder code”

Klik 2 seconden op de knop van uw activiteitsmeter totdat het wifi-symbool verschijnt

Druk nogmaals 2 seconden op de knop op uw activiteitsmeter totdat 4 cijfers onder het wifi-symbool verschijnen.

• “vivofit 4” verschijnt op uw scherm
  • kies “verbinden”

Vul de velden in en klik onderaan op de groene knop “koppelen”. Het is belangrijk om de juiste gegevens in te vullen, omdat onmogelijke gegevens niet door Garmin worden geaccepteerd.

Sommige smartphone apparaten vragen u om een code in te voeren om de Bluetooth connectie te maken. De code die u op uw telefoon moet invoeren, verschijnt op het scherm van de activiteitsmeter (6 cijfers). Voer de code in en klik op “Koppelen”.

U ziet ongeveer 1 minuut een wit scherm.

• Het witte scherm verandert automatisch in het scherm aan de rechterkant.
  • Klik op de pijl aan de linkerkant om terug te gaan naar het startscherm van de app.

Gefeliciteerd! Je hebt de activiteitsmeter en de moveUP app succesvol gekoppeld!

Bijgewerkt op augustus 11, 2021