1. Huis
  2. Van start met moveUP
  3. Snel van start gids

Snel van start gids

Er zijn 3 hoofdtabbladen in de app. U schakelt tussen de tabbladen door te tikken op de respectievelijke symbolen aan de onderkant van het scherm.

1. Overzicht
  2. Oefeningen
  3. Vragenlijst

Tab 1: Overzicht

Wanneer u de moveUP app opent, komt u automatisch in het tabblad “Overzicht” terecht. Dit tabblad heeft 4 secties:

1. Welkomstbericht
  2. Berichten – hier communiceert u met uw zorgverlener
  3. Vragenlijst en Informatie – Hier vindt u uw vragenlijsten die nog beantwoord moeten worden Ook verschijnen hier uw informatiemodules die u dient te lezen
  4. Grafieken – Hier ziet u 2 grafieken. Een met de stappen die u afgelopen week hebt gezet De andere grafiek is een overzicht van uw gewichtsverloop over de afgelopen week

Tab 2: Exercises

In het tweede tabblad “Oefeningen” vindt u uw dagelijkse oefeningen.

Lees meer over het tabblad “Oefeningen”

Tab 3: Vragenlijst

In het 3e tabblad “Vragenlijst” verschijnt elke dag na 16.00 uur een vragenlijst. Deze moet elke dag worden ingevuld, te starten vanaf 14 dagen voor de operatie

Lees meer over de dagelijkse vragenlijst

Linksboven in de moveUP app vindt u het menu

Wanneer u op dit icoon klikt, verschijnt het menu.

Dit menu bevat belangrijke secties die niet direct gerelateerd zijn aan uw revalidatie.

• Overzicht: Hiermee wordt het menu afgesloten en gaat u terug naar het overzichtsscherm
  • Belangrijke informatie over deze app: wat algemene informatie en waarschuwingen met betrekking tot app
  • Download rapport: Deze link werkt momenteel niet. Werk in uitvoering! Werk in uitvoering!
  • Toestemming & contracten: Hier kan u de algemene voorwaarden en privacyverklaring lezen
  • Activity tracker: Hier kan u uw activity tracker koppelen aan de moveUP app of zien welke tracker reeds gekoppeld is.
  • Profiel: uw naam en nationaal registratienummer
  • Log out: Hier kan u zich afmeleden uit de app en keert u terug naar de inlog pagina waar u uw email en wachtwoord moet ingeven
Bijgewerkt op februari 11, 2021