1. Huis
  2. Handleiding moveUP
  3. Vragenlijsten & info

Vragenlijsten & info

Medische vragenlijsten verschijnen hier op verschillende momenten voor en na de operatie.

Deze vragenlijsten zijn van cruciaal belang om het resultaat van uw operatie te evalueren en uw fysiotherapeut te begeleiden bij zijn besluitvorming.

Vanaf het moment dat er een vragenlijst beschikbaar komt, vragen zij u om deze zo snel mogelijk in te vullen.

Een vragenlijst indienen

Als u een vragenlijst wilt invullen, klikt u op de knop “Start”

Na het invullen van de vragenlijst klik op de knop “verstuur”.

U zal het volgende scherm zien als de antwoorden correct naar ons werden verstuurd.