Oefeningen

Het tweede tabblad bevat het oefenprogramma voor vandaag. Dag na dag ziet u alleen de voorgeschreven oefeningen voor deze specifieke dag.

Als u sterke pijn voelt tijdens het uitvoeren van een specifieke oefening, stop dan die oefening en stuur een berichtje naar je fysiotherapeut via de app met vermelding van de nummer van de oefening

Nummer en naam van de oefening

Bovenaan elke oefening vindt u het nummer en de naam van de oefening

Video

Een korte video toon u hoe de oefening moet worden uitgevoerd

Om de video af te spelen, klikt u op het pictogram “Afspelen” (driehoek) die u ziet in het midden van het videovenster

Frequentie en intensiteit

Hier vindt u de frequentie en intensiteit per oefening (bijvoorbeeld: 3x per dag, 10 herhalingen).

Klik op het + symbooltje om aan te geven hoe vaak u de oefening hebt uitgevoerd. Het is belangrijk om de uitgevoerde oefeningen nauwkeurig aan te geven, zodat uw fysiotherapeut op de hoogte blijft van uw vooruitgang.

Wij raden aan om het aantal voorgeschreven herhalingen niet te overschrijden.