1. Huis
  2. Handleiding moveUP
  3. Dagelijkse vragenlijst

Dagelijkse vragenlijst

De dagelijkse vragenlijst is ons kompas om u doorheen uw revalidatie te begeleiden. Het is heel belangrijk dat je deze vragenlijst dagelijks na 16.00 uur invult. Het is belangrijk dat u uw vragenlijst dagelijks invult na 16.00 uur.

De vragenlijst vindt u elke dag na 16.00 uur in het 3e tabblad van uw app.

Om uw pijnniveau aan te geven klikt u ergens op de lijn boven de gezichten. Je kan het niveau verschuiven door de indicator over de lijn te schuiven

Klik na afloop op de knop “Verzenden” om uw antwoorden met ons te delen

Het volgende scherm verschijnt als antwoorden correct naar ons worden verzonden.